15 august 2014

Credite nebancare Buzau, imprumuturi rapide de la IFN

Credite nebancare Buzau, Romania si imprumuturi rapide de la IFN disponibile in toata tara, mediu 100% sigur si direct online. Fie ca esti din Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu, Patarlagele, Pogoanele sau din alt oras din Romania, poti aplica pentru un credit nebancar fara garantii.

Conditia principala este urmatoarea: trebuie sa ai un venit stabil care se poate dovedi. Fie ca esti salariat, pensionar sau obtii venituri din contracte de inchiriere, din drepturi de autor sau din alte surse legale, poti imprumuta usor sume cuprinse intre 5.000 si 100.000 lei. Suma exacta pe care o poti lua ti se va comunica la telefon imediat dupa ce vei completa un scurt formular online. Trebuie sa stii ca institutia financiara nebancara care ofera aceste imprumuturi se numeste CashExpres si este inregistrata in cadrul BNR. Iti prezentam, asadar, o metoda sigura si rapida de a primi suma de bani ceruta in mai putin de 24 ore. Dupa completarea formularului, un consultant te va suna si iti va comunica toate detaliile de care ai nevoie pentru ca procesul sa fie unul cat mai transparent.

Este important sa stii ca la acest IFN nu exista taxe ascunse, ratele se platesc in lei si sunt fixe pe toata durata contractuala. Aceste rate se pot plati pe o perioada stabilita la semnarea contractului. De obicei, perioada contractului dureaza intre 1 si 5 ani. Este foarte important sa iti platesti ratele la timp, deoarece, in caz contrar, vei fi inclus in Biroul de Credit si orice alta institutie se va feri sa iti mai ofere vreodata bani.

Daca vrei un imprumut nebancar in Buzau si ai un venit mult prea mic pentru a fi acceptat, ei bine, poti apela la un codebitor pentru ca venitul acestuia sa se cumuleze cu al tau. Totodata, trebuie sa stii ca varsta minima acceptata este de 21 ani, iar varsta maxim de 69 ani. Venitul obtinut in cazul salariatilor nu trebuie sa fie mai mic de 700 lei/luna, in timp ce, venitul pensionarilor trebuie sa fie de cel putin 600 lei/luna.

Pe site-ul oficial al IFN-ului gasesti si un simulator de credite pentru a-ti calcula singur rata, in functie de cati bani doresti sa primesti si pe ce perioada.

Credite nebancare Buzau, judet care se invecineaza cu Brasov, Covasna, Prahova, Ialomita, Braila si Vrancea, judete ale caror locuitori pot lua si ei un imprumut rapid de la unul dintre cele mai cunoscute IFN-uri online.